Webdesign

Kwartvoorzes is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. WordPress is een content management systeem, kortweg CMS, waarmee je zelfstandig je website kunt beheren en onderhouden. Vroeger werd WordPress gebruikt voor het maken van een blog. Inmiddels is het CMS-systeem zo uitgebreid dat je er veel meer mee kan; bijvoorbeeld voor het maken van een portfolio of een webshop.

 

Het systeem is zo eenvoudig dat je zonder technische kennis aanpassingen aan je website kunt maken. Toevoegen van content, het aanmaken van een nieuwe webpagina? Het kan allemaal.

 

Afhankelijk van de wensen wordt er na het gesprek een keuze gemaakt wat voor thema het beste bij je past. Je website is ook uit te breiden met allerlei soorten WordPress plug-ins. Met een WordPress plug-in kan je extra functionaliteiten aan je website toevoegen.

 

Menu, kleuren, sliders en pagina’s zijn aan te passen. Afhankelijk van het project kan een website binnen 2 weken worden geleverd. Bij bedrijven waar een website vanaf de basis zelf wordt gecodeerd, is dit niet het geval. Daar moet er rekening worden gehouden met zaken als het maken van responsive design. Het kost veel meer tijd om zo een project af te leveren, omdat er simpelweg genoeg te doen valt.

Voordelen van WordPress

  • gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
  • eenvoudig aanpassingen toepassen
  • geen technische kennis nodig
  • keuze uit allerlei thema’s
  • uit te breiden met (gratis) plug-ins
  • responsive
Geïnteresseerd in een WordPress website?