Webdesign

Kwartvoorzes is voornamelijk gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. WordPress is één van de gemakkelijkste content management systeem (kort voor CMS) waarmee je zelfstandig je website kunt onderhouden en beheren. Vroeger werd WordPress alleen gebruikt voor het maken van een blog. Inmiddels is het CMS-systeem zo uitgebreid dat je er veel meer kan. Denk maar aan het bouwen van een webshop of een portfolio website.

 

Het systeem is zo eenvoudig dat je zonder technische kennis aanpassingen aan je website kunt toepassen. Aanmaken van een pagina tot aan het veranderen van content, het kan allemaal.

 

Afhankelijk van wensen wordt er na het gesprek een keuze gemaakt wat voor thema het beste bij je pas. WordPress heeft namelijk allerlei soorten thema’s waarmee je je website kunt vergemakkelijken.

 

Daarnaast is je website uit te breiden met allerlei soorten WordPress plug-ins. Met een WordPress plug-in kan je extra functionaliteiten aan je website toevoegen. Voor bijna iedere functie die je kan bedenken, is er wel een plug-in te vinden.

 

Natuurlijk is alles naar wens aan te passen. Het menu, kleuren, sliders en pagina’s. Gelukkig is bij een premium thema alle opties aanwezig en is er al een hoop gedaan. Daardoor is een project al na een week of 2 klaar afhankelijk van het content. Bij bedrijven waar een website vanaf de basis zelf wordt gecodeerd, is dit niet het geval. Daar moet er rekening gehouden met allerlei zaken zoals het maken van een responsive website. Het kost veel meer tijd om zo een project af te leveren, omdat er simpelweg genoeg te doen valt.

Voordelen van WordPress

  • gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
  • eenvoudig aanpassingen toepassen
  • geen technische kennis nodig
  • keuze uit allerlei thema’s
  • uit te breiden met (gratis) plug-ins
  • responsive
Geïnteresseerd in een WordPress website?